top of page
homepage-image-V2kopie.jpg

PERMANENTE

SCHOONHEID

Permanente make up.jpg
Schermafbeelding 2020-02-29 om 11.54.43.

Waarom?

Iedereen ziet er graag goed uit!

Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet.

Met permanente make-up bent u zo klaar, waarheen u ook gaat.

Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lapcontour én steeds perfect!

IDEAAL!

Voor iedereen die er perfect wenst uit te zien. Voor iedereen met een actieve levensstijl, gaat zwemmen of sport. Voor iedereen die smalle lippen, een vage lapcontour of geen volle wenkbrauwen heeft. Voor mensen die contactlenzen dragen. Voor mensen met fysieke belemmeringen, waardoor ze zelf moeilijk

make-up kunnen aanbrengen. Huidirritaties door gebruik van klassieke cosmetica zijn daarenboven voorgoed verleden tijd!

permanente-make-up-gr.png

VEILIG!

Onze techniek is volkomen veilige methode, dat sinds jaren gebruikt wordt door plastische chirurgen en dermatologen in de US. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt, dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld. Er wordt een verzachtende zalf aangebracht, wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt.

Het is ons doel elk ongemak voor u te vermijden. Bencini werkt volledig volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen.

Wat moet je weten?

bo2look-therapy-popustplus_5aa7a71f2a84a

WAT?

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is make-up dat perfect blijft voor lange tijd.

(3 tot 5 jaar)

Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Je permanente

make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat echter boven alles, waarbij ervaring en inzicht van het grootste belang zijn.

Voor je gezicht kies je toch alleen het beste!

Contact
bottom of page