Contact

Weg met overbodige lichaamsharen!

Permanent ontharen bij Bencini!

Bij vrouwen zijn benen met haren op absoluut not done, bij mannen moeten die woekerige wenkbrauwen misschien toch even bijgewerkt worden. Schoonheidsinstituut Bencini verzorgt (permanente) ontharingen in Zwijndrecht.

Het scheerapparaat- of mesje, iedereen heeft het regelmatig in de hand om overtollig haar tegen te gaan. Het nadeel is dat er stugge haargroei optreedt die binnen bepaalde tijdstippen te lijf gegaan moeten worden. Laat u eens onder handen nemen door de schoonheidsspecialisten van Bencini.

Voor gewone ontharingen krijgt u een 100% resultaatsgarantie. U mag er zeker van zijn dat geen enkel haartje zal overleven. Wat definitief ontharen betreft, gebeurt de laserbehandeling onder medische begeleiding en heeft u nooit meer last van ongewenste haren. Geen brutale middelen zoals epilatie, waxen of harsen waarbij de haarwortel uit de huid wordt gerukt.

U bent het beu om u op geregelde tijdstippen te ontharen, dat begrijpt Schoonheidsinstituut Bencini maar al te goed. De schoonheidszaak in Zwijndrecht beheerst alle technieken om elk haartje op elk lichaamsdeel aan te pakken. U moet enkel nog een afspraak maken!