Contact

Vergeet uw handen en voeten niet te verzorgen!

Manicure & pedicure bij Schoonheidsinstituut Bencini!

Uw handen en voeten krijgen heel wat te verduren. Constant worden deze blootgesteld aan warmte, koude, regen, producten, maar ook vuiligheid. Verzorgde handen en voeten zijn een belangrijk onderdeel van schoonheid. Op tijd en stond een manicure- of pedicurebehandeling bij Schoonheidsinstituut Bencini in Zwijndrecht, is geen overbodige luxe.

Het zal uw handen, voeten en nagels meer dan deugd doen wanneer ze de nodige aandacht krijgen. Een manicure of pedicure verzorgt, beschermt en hydrateert uw huid. Zo krijgt u een jonge en gezonde huid.

Een manicurebehandeling duurt ongeveer 30 minuten:

Een pedicurebehandeling duurt ongeveer een uur:

ProNails

Voor manicure wordt er uitsluitend gewerkt met het merk ProNails, dat beschikt over hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit. Enkel professionals - zoals Schoonheidsinstituut Bencini - die de beste service en kwaliteit leveren, kunnen zich aansluiten bij het Belgische bedrijf.

Nail Art

Cindy en haar team staan ook gekend voor haar secure plaatsing van gelnagels. Daarbij kunt u ook opteren voor Nail Art, waarbij alle mogelijk vormen, figuren of tekeningen in elke kleur mogelijk zijn.

Handen en voeten moeten heel wat doorstaan. Een ontspannende manicure en/of pedicure in Zwijndrecht door Schoonheidsinstituut Bencini doet wonderen. Neem contact op en maak een afspraak!