Contact

Fitter en slanker dan ooit met de Body Sculptor!

Gezond afvallen met Body Sculptor in Zwijndrecht!

Wie op een gezonde en efficiënte manier wilt afvallen zonder zijn eetpatroon drastisch om te gooien, moet aankloppen bij Schoonheidsinstituut Bencini in Zwijndrecht. Schoonheidsinstituut Bencini beschikt over een BodySculptor, een moderne technologie om af te slanken.

BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone, maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijke behoeften zal de BodySculptor ageren op zowel gelaat, kin, armen, heupen, buiten, dijen, knieën, …

Er wordt de strijd aangegaan met zowel vetmassa als vochtophoping. De behandeling is bijzonder ontspannend en de meeste gebruikers vallen na enkele minuten in slaap.

De BodySculptor zorgt voor:

Schoonheidsinstituut Bencini beschikt sinds november 2015 over een BodySculptor. Het is dé oplossing om af te slanken en zich fitter te voelen en is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen. Bovendien is er geen specifiekdieet verbonden aan de therapie. Niettemin wordt er aangeraden om een zo regelmatig mogelijk voedingsgewoonte te hanteren.

Genieten, fitter voelen en slanker worden? Klinkt fantastisch in de oren. Wie gezond wilt afvallen regio Zwijndrecht, moet zich richten tot de Body Sculptor van Schoonheidsinstituut Bencini. Een afspraak dringt zich op.