Contact

100% natuurlijk resultaat

Dermatude behandeling

Bij Schoonheidsinstituut Bencini kan u tevens terecht voor een Dermatude behandeling te Zwijndrecht. Dit is een anti-aging behandeling die ervoor zorgt dat u opnieuw een frisse uitstraling verkrijgt, een stevige huid, strakke contouren, egale teint én vermindering van rimpels.

Voordelen Dermatude

Kiest u voor deze behandeling dan zijn er heel wat voordelen aan verbonden! Zo heeft u meteen een zichtbaar resultaat. Bovendien is het een veilige en natuurlijke behandeling en wordt deze wereldwijd toegepast in verschillende beauty instituten. Tevens hoeft u op deze manier geen botox, filters of andere behandelingen te laten uitvoeren. Het resultaat is geweldig! Maar waarom is deze behandeling zo superieur? De Dermatuda behandeling zorgt ervoor dat uw huideigen herstelmechanisme wordt geactiveerd. De productie van collageen en elastine worden ook nog eens gestimuleerd. Dus deze behandeling zorgt voor een huidverbetering en dit van binnenuit. Na een eerste behandeling ervaart u al een verschil. Gaat u voor meerdere behandelingen? Dan verkrijgt u een oogverblindend resultaat.

Afspraak maken

Wilt u ook uw huid laten optimaliseren en er jeugdiger uitzien? Ga dan voor een Dermatude behandeling bij Schoonheidsinstituut Bencini te Zwijndrecht. U zal buitenstappen als een herboren persoon. Maak vandaag nog een afspraak! Wenst u bijkomende informatie? Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op en wij voorzien u spoedig van een antwoord.